viernes, 6 de septiembre de 2024

VIVIENN WESTWOOD

EXPOSICIÓ VAM SER I SOM DISSENYADORES (març 2024. Alcoi)

 

Informació de l’artista

_Nom complet: Vivienne Westwood


_Especialitat: Diseñadora de moda inglesa, empresaria y creadora de la estética punk y new wave


_Data/ciutat de naixement/defunció: 8 de abril de 1941, Tintwistle (Derbyshire, Inglaterra)  /  29 de diciembre de 2022, Clapham (Londres).

_Nacionalitat: inglesa



Trajectòria professional de l’artista

Vivienne Westwood, diseñadora de moda británica, emergió como una fuerza revolucionaria en la escena punk de los años 70. Co-fundadora de la boutique "Let It Rock", posteriormente rebautizada como "SEX", junto a Malcolm McLaren, desafiaron las convenciones y definieron el estilo punk. En 1981, su audaz colección "Pirates" la lanzó al escenario internacional de la moda. A lo largo de su carrera, ha fusionado provocación y elegancia, convirtiéndose en un ícono de la alta costura. Westwood también destaca por su activismo ambiental y social, demostrando que la moda puede ser una plataforma para el cambio. 



 _ Cita:

  “La gente más sexy es la que piensa”.


 

_ Per què he triat a

 

He triat il·lustrar a Vivienne Westwood perquè és una figura icònica en la moda, destacant per la seua innovació i activisme. Admirada per la seua capacitat per desafiar convencions. La seua defensa del medi ambient i els drets humans és una font d'inspiració. A través de la meua il·lustració, busque capturar la seua influència i compartir el seu llegat en una exposició sobre les més importants dissenyadores.


 

_ Xarxes socials, página web, etc.

 

Página Web: https://www.viviennewestwood.com/

 

Redes sociales: https://www.instagram.com/viviennewestwood/?hl=es

 

Per Luis Sanchis Martínez