miércoles, 4 de septiembre de 2024

BEATRIZ RAMO (NARANJALIDAD)

 EXPOSICIÓ VAM SER I SOM DISSENYADORES (març 2024. Alcoi)

 

Informació de la il·lustradora

 

_Nom complet: Beatriz Ramo (Naranjalidad)

_Especialitat: Il·lustradora.

_Data/ciutat de naixement/defunció: 28 de desembre de 1989, Alacant

_Nacionalitat: espanyola


Trajectòria professional de l’artista

Beatriz és una ex-arquitecta alacantina que actualment viu a Madrid. Sobre l'any 2014 va guanyar un concurs d'il·lustració, la qual cosa li va impulsar a dedicar-se al món de la il·lustració al complet. El seu treball es caracteritza per la presència de figures femenines, acompanyades d'elements de la natura, molts colors i un estil surrealista. Li agrada experimentar quant a les tècniques, utilitzant de manera habitual l'ús del llapis, carbonet, aquarel·la i digital. Ha exposat a ciutats com Madrid, Barcelona i Shangai, a més d'això ha tret el seu propi llibre, pertany a la comunitat de Patreon, té dos cursos en domèstica i és ambaixadora d'Adobe Max.



 

 _ Cita:  Per qué “naranjalidad”? “El suc de taronja és l'essència mateixa de la taronja posada de manifest, i amb això em referisc a l'autèntica naturalesa i a allò que li conferix la seua “naranjalidad”... Pura anarquía. Woody Allen

[Font: https://www.naranjalidad.com/about ]



_ Per què he triat a

He decidit realitzar el retrat de dones dissenyadores de Beatriz Ramo, Naranjalidad, perquè em sembla una referent actual i pròxima, ja que es tracta d'una jove alacantina. Després de veure la seua trajectòria professional com a il·lustradora he pogut admirar el fruit del seu treball, ja que inicialment es va dedicar professionalment a un altre sector, però amb interés i esforç ha aconseguit dedicar-se a temps complet a la il·lustració. A més d'això, personalment m'encanta el seu estil d'il·lustrar, el seu afany per experimentar quant a tècniques i la seua manera de crear composicions tan especials.



_Xarxes socials, pàgina web, etc.

Instagram, Twitter, Facebook: Naranjalidad www.naranjalidad.com


 

Per Luna Lucía Martínez-Romero Martín