viernes, 6 de septiembre de 2024

JESSICA WALSH

EXPOSICIÓ VAM SER I SOM DISSENYADORES (març 2024. Alcoi)

 

Informació de l’artista

_Nom complet: Jessica Walsh

_Especialitat: Disseny Gràfic

_Data/ciutat de naixement/defunció: 30-10-1986, Nova York 

_Nacionalitat: nord-americana



Trajectòria professional de l’artista

Jessica Walsh és una dissenyadora, directora d'art, il·lustradora i educadora nord-americana. Va començar a codificar i dissenyar llocs web als 11 anys. Walsh va estudiar disseny gràfic a l'Escola de Disseny de Rhode Island, on va obtindre una llicenciatura en Belles Arts en 2008. 

Després de llicenciar-se va rebutjar un treball en Apple, on li van oferir quasi 100.000 dòlars anuals per a acceptar la passantia de Paula Scher en Pentagram, on romandria durant quasi un any. Després va treballar com a directora d'art associada en la revista Print abans d'associar-se amb Stefan Sagmeister. 

Va ser sòcia de l'estudi de disseny Sagmeister & Walsh (2010-2019) i fundadora de l'agència creativa &Walsh (2019-present). &Walsh és una del 0,1% de les agències creatives propietat de dones. És professora de Disseny i Tipografia a l'Escola d'Arts Visuals (NY).  El seu estil ha sigut descrit com a «audaç, emocional i provocatiu». 


 

 _ Cita:

  “Has d'experimentar, provar coses i crear molts treballs dolents abans de fer una cosa bona”. 




 _ Per què he triat a

L'interés per Jessica Walsh ve marcat des de dos punts de vista. Pel que fa al seu treball, em captiva  principalment la mescla de potència visual i provocació que caracteritza les seues obres. Pel que fa a ella, com a dissenyadora em fascina tot el que ha aconseguit malgrat la seua joventut.


 _Xarxes socials, pàgina web, etc.

Pàgina web: andwalsh.com 

Instagram: @jessicavwalsh  

X (Twitter): @jessicawalsh 

 

 

Per Just J. Garrido Aracil