jueves, 25 de julio de 2024

TERESA HELBIG

EXPOSICIÓ VAM SER I SOM DISSENYADORES (març 2024. Alcoi)

 

Informació de la diseñadora

Nom complet: Teresa Helbig

Especialitat: Disseny de Moda

Data i ciutat de naixement: Barcelona, 15 de setembre de 1963

Nacionalitat: Espanyola

 


Trajectòria professional de la dissenyadora

Algo que caracteritza a Teresa Helbig és la comunitat que ha aconseguit amb el pas dels anys, mantenint la imatge de marca familiar. Transmet sentiment de pertinença i apoderament quan tens alguna peça de la marca. 

Ha traspassat els seus valors al consumidor, es veuen identificats en ells i volen transmetre'ls lluint les seues peces. Ha remarcat la intenció que les peces Helbig s'allunyen de modes, siguen atemporals i sostenibles. 

Alguns assoliments són: Premi Nacional de Moda 2023, el qual es considera el màxim guardó a Espanya. També ha sigut la primera dona a dissenyar els nous uniformes per a la tripulació de l'aerolínia Ibèria. 



_Cita:

 “Una dona Helbig no passa desapercebuda”

 


_ Per què he triat a Teresa Helbig

Vaig triar a esta dissenyadora ja que ja era coneixedora del seu treball des de fa anys. I és que, malgrat ser conscient que hui dia ja és una dissenyadora de renom en l'àmbit de la moda espanyola, sent que no molta gent del carrer la coneix, és per això que vaig voler aprofitar aquest treball per donar-li veu al seu art. També destacar tota la dedicació i nivel de detall que té cada una de les seues peces, les quals, em transporten a un món de fantasia i em transmeten elegància. 


_Xarxes socials, pàgina web, etc.

Instagram: @teresahelbig 

Pàgina Web: https://teresahelbig.com/es/





Per Teresa Sanchis Picó